Uzņēmējiem ir jādomā gudri un jāatrod jaunas, inovatīvas pieejas, tāpēc izstādē apmeklētājiem sniegsim iespēju iepazīt nozares profesionāļu veikumu – gan juridiskus, gan praktiskus risinājumus uzņēmuma procesu elektronizācijai. Elektroniskie dokumenti, vadības sistēmas, finanšu vadības analītikas un produktivitātes uzlabošanas rīki tiks apkopoti vienkopus, lai uzņēmēji varētu rast piemērotākos risinājumus tieši savam uzņēmumam.

Pasākuma aktualitāti ieskicē pasākuma ģenerālsponsors “Directo” projektu vadītājs Krišjānis Ceplis: “Viena no veiksmīga uzņēmuma raksturojošām iezīmēm ir tā spēja aklimatizēties jaunu izaicinājumu priekšā, un elektronizācija ir efektīvs veids, kā vadīt šo pārmaiņu procesu. Elektronizācija nav vienkārša “papīra pārvēršana cipariņos”, tā paver jaunas iespējas attīstībai, inovācijai, reāllaika datu analīzei un jaunu klientu piesaistei.  Tas ir rīks, kas nostiprina uzņēmuma stratēģiju, vairo komandas saliedētību un, vissvarīgākais – uzlabo izpildījumu.”

"Uzņēmuma elektronizācija 2023" ir lieliska iespēja iepazīties ar modernām tehnoloģijām un risinājumiem, kas ļaus uzlabot uzņēmuma darbību. Dalībnieki varēs saņemt informāciju par to, ar ko sākt elektronizācijas procesu savā uzņēmumā, kā arī novērtēt ieguldījumu apmēru un ietekmi. Nozares eksperti un uzņēmēji, kas šos risinājumus izmanto diendienā, dalīsies ar savu pieredzi, palīdzot sakārtot un efektīvi pārvaldīt ikdienas darbus.

Forumā eksperti aplūkos elektronizācijas nozīmību mūsdienu uzņēmējdarbībā un tās juridiskos aspektus, kā arī šī brīža aktuālāko tēmu – produktivitāti. Pagājušā gada forumā eksperti uzsvēra, ka procesu elektronizācija veicina uzņēmuma izaugsmi.

Vairāk informācijas par pasākumu mājas lapā e-izstade.lv.

Izstādes-foruma “Uzņēmuma elektronizācija 2023” organizētājs ir interneta žurnāls “iFinanses”, atbalsta ģenerālsponsors ERP sistēma “Directo”, kā arī stratēģiskais partneris “Latvijas mobilais telefons” un atbalstītājs biznesa vadības sistēmu izstrādes uzņēmums “Excellent Latvia”.