Laba ziņa uzņēmējiem, vadītājiem un visiem, kas vēlas un ne tikai vēlas, bet arī aktīvi darbojas uzņēmējdarbības jomā – tieši jums ir radīts jaunais interneta žurnāls iBizness!

Kas ir iBizness?

Tas ir vadītāja dzīvesveids – ikdienas gaitas, meklējumi, jautājumi un atbildes. Šodien uzņēmēja un vadītāja loma ir kļuvusi vēl svarīgāka nekā jelkad iepriekš, jo esam nonākuši situācijā, kāda iepriekš nav piedzīvota. No vadītāja lēmumiem, drosmes, zināšanām, intuīcijas un enerģijas atkarīgs, cik ātri mēs, uzņēmēji, spēsim atjaunot ekonomikas asinsriti, nodrošināt darba vietas un pacelt uzņēmumu dzīvi jaunā kvalitātē.

iBizness ir interneta žurnāls īstam vadītājam un uzņēmējam, kurš pieņem izaicinājumus un droši dodas uz mērķi.

iBiznesā uzzināsiet būtiskāko par…

  • uzņēmuma vadību – šis ir pārbaudījumu laiks, un šobrīd kā vēl nekad iepriekš vadītājam jāspēj pieņemt lēmumus, kam nākotnē var būt izšķirīga nozīme. Vai šobrīd iesaldēt biznesu vai arī izmantot laiku jaunu produktu ieviešanai? Ko darīt ar darbiniekiem – samazināt slodzes vai pieteikties dīkstāves pabalstiem? Vai turpināt darbību esošajās telpās vai pilnībā pārorientēt darbu? Informēsim par jaunākajām un jau pārbaudītām vadības tendencēm un sniegsim padomus;
  • personālu – vēl pirms mēneša runājām par darbaspēka trūkumu, bet pēkšņi situācija ir mainījusies – bezdarbnieku rindas papildinās ik dienu. Kā mainīsies darba tirgus un atalgojums? Kā mainīsies cilvēku ieradumi pēc krīzes? Vai pēc ilgstoša attālinātā darba mācēsim sastrādāties komandās? Varbūt turpināt strādāt attālināti? Šie ir pilnīgi jauni jautājumi personāla vadībā, tāpēc sadarbībā ar pieredzējušiem personāla ekspertiem meklēsim atbildes un sniegsim ieteikumus;
  • finansēm un nodokļiem – jebkura biznesa viens no galvenajiem mērķiem ir peļņas gūšana, tāpēc jātur roka uz pulsa, lai zinātu aktuālos pavērsienus finanšu jomā. Kā pandēmija ietekmēs eiro? Kādas izmaiņas tā nesīs nodokļu jomā? Vai nākotne pieder bezskaidras naudas norēķiniem? Uzzināsim kopā!
  • tehnoloģijām – pašreizējā situācija vēl vairāk akcentējusi tehnoloģiju nozīmi uzņēmumu ikdienā – virtuālās sapulces, elektroniskā datu apmaiņa, elektroniskā dokumentu parakstīšana kļūst par mūsu ikdienu. Atliek vien sekot līdzi, kādus jaunus sasniegumus mums piedāvās mākslīgais intelekts un citi informāciju tehnoloģiju risinājumi;
  • mārketingu – jaunu produktu radīt var daudzi, tomēr ar to spēle tikai sākas! Izprast klientu vēlmes un vajadzības, atrast pareizo vietu, laiku un vārdus, kas ved uz klienta sirdi – tā jau ir meistarība. Tāpēc skaidrosim, kā gudri virzīt produktus, kā uzrunāt esošos un potenciālos pircējus un kādas ir aktuālākās tendences šajā jomā.

Un, protams, neiztrūkstoši – interneta žurnālā regulāri publicēsim aktuālas intervijas un nozares ekspertu komentārus par karstām tēmām. iBizness ir platforma, kurā attālināti apmainīties ar viedokļiem par uzņēmējiem svarīgāko.

Uz regulāru tikšanos – www.iBizness.lv!