Lai uzlabotu darba produktivitāti un palielinātu efektivitāti, uzņēmējiem vienmēr jādomā, ko darīt gudrāk un citādāk. Un kāpēc gan ar rokām darīt to, ko daudz ātrāk un kvalitatīvāk izdarīs tehnika? Tāpēc žurnāls “iFinanses” 28. septembrī aicina uz izstādi “Uzņēmuma elektronizācija 2022”, kurā Tev būs unikāla iespēja vienuviet iepazīties ar modernākajiem risinājumiem uzņēmuma procesu elektronizācijai, kā arī noskaidrot nozares svaigākās aktualitātes.

Izstādē vairāk nekā 30 labākie un modernākie nozares profesionāļi iepazīstinās apmeklētājus ar praktiskiem risinājumiem dažādu uzņēmuma procesu elektronizēšanai, padarot tos efektīvākus un apnicīgo manuālo darbu atstājot pagātnē. Tāpat paralēli izstādei norisināsies forums, kurā aplūkosim elektronizācijas nozīmību mūsdienu uzņēmējdarbībā un tās juridiskos aspektus, kā arī darbinieku labbūtības jautājumus.

Izstādē varēsi iepazīties ar tieši Tavam uzņēmumam piemērotākajiem risinājumiem:

  • elektroniskie dokumenti lietvedībā, personālvadībā, grāmatvedībā;
  • ērti finanšu analītikas un plānošanas rīki;
  • visaptverošas vadības sistēmas;
  • rīki darbinieku labbūtības nodrošināšanai;
  • sistēmas darba produktivitātes celšanai u. c.

Pasākuma aktualitāti ieskicē e-parakstīšanas un e-identifikācijas tehnoloģiju uzņēmuma "Dokobit" reģionālais vadītājs Latvijā Ilmārs Arsenovičs: “Elektroniskie risinājumi ir neatņemama mūsdienu uzņēmējdarbības vides sastāvdaļa. Tie uzņēmumi, kas tos gudri izmanto, aug straujāk un ir konkurētspējīgāki, jo digitālā pārveide ilgtermiņā ļauj ietaupīt gan finanšu, gan dabas resursus. “Dokobit” virsmērķis jau no darbības pirmsākumiem ir bijis palīdzēt uzņēmumiem samazināt ietekmi uz vidi un vienkāršot ikdienas biznesa procesus, pārveidojot novecojušās un bieži vien sarežģītās dokumentu parakstīšanas un aprites procedūras. Mēs ceram, ka šis pasākums kliedēs šaubas un mītus par digitalizāciju”.

Forumā ar vadošajiem nozares ekspertiem runāsim par:

  • elektronizācijas nozīmību un kāpēc tai ir jāpievēršas jau šodien;
  • elektronisko dokumentu juridiskajām niansēm;
  • darbinieku labbūtības jautājumiem.

Vairāk informācijas un pieteikšanās: e-izstade.lv

atbalstitaji_melns-01.png