Ziemassvētki jau pavisam drīz klauvēs pie mūsu durvīm. Lai pavadītu šo gaidīšanas laiku mierpilnā gaisotnē (nevis skraidot pa piepildītu lielveikalu gaiteņiem, meklējot atbilstošās dāvanas), esam sagatavojuši dāvanu ceļvedi, kurš palīdzēs atrast vislabāko dāvanu. Šajā aizņemtajā laikā mēs iesakām iepirkšanos Douglas e-veikalā!

Veicot pasūtījumu douglas.lv, saņemsi dāvanas 2 darba dienu laikā, kā arī parūpēsimies par elegantu dāvanu iesaiņošanu bez maksas. Plašajā Ziemassvētku produktu sadaļā noteikti atradīsi dāvanas, ar kurām iepriecināt sev mīļus cilvēkus. Pats labākais ir tas, ka vari iepirkties jebkur – atrodoties darbā pusdienu pauzē vai mājās ģērbusies siltās zeķītēs, pidžamā un ar kakao krūzi rokās!

Svētku laikā neaizmirsti arī par sevi. Krasas temperatūras maiņas, skarbs vējš un apkure iekštelpās negatīvi ietekmē ādu un matus. Ziemā ir nepieciešama īpaša kopšana un bagātīgāki produkti, kuri spēs parūpēties par ādu un matiem, aizsargāt no sala un citiem nelabvēlīgiem apstākļiem. Ieskaties Douglas ekspertu ieteikumos košām dāvanām vai sevis iepriecināšanai!

Ādas kopšanas komplekts pret priekšlaicīgām novecošanās pazīmēm

bilde1.jpg

Labākā mitrināšana un aizsardzība! Estée Lauder DayWear Starter Set komplektā ietilpst dienas krēms ar SPF15, nakts krēms, atjaunojošs serums, atjaunojošs serums acu zonai un antioksidantu maska sejai. Šie produkti nodrošina dziļu mitrināšanu, plašu aizsardzību pret UVA un efektīvu cīņu pret brīvajiem radikāļiem.

Matu kopšanas komplekts ar bambusa ekstraktu

bilde2.jpg

Bamboo kolekcija piedāvā produktus matus nogludināšanai, iekšējās struktūras uzlabošanai un nostiprināšanai. Nepārspējamo rezultātu nodrošina dabiskas izejvielas, piemēram, kendi eļļa, ārstniecības emblika, makas sakne, kalahari melone un zilās jukas sakne. Alterna Bamboo Smooth Trio komplekts ir neaizstājams palīgs ziemas sezonā.

Aromāta dāvanu komplekts spēcīgai sievietei

bilde3.jpg

Mūsdienīgai sievietei, kurā sadzīvo sievišķīgais maigums un vīrišķīgais spēks, piestāvēs šis aromāts - Giorgio Armani SiGiorgio Armani Si dāvanu komplektā ietilpst parfimērijas ūdens 30 ml un parfimēts ķermeņa losjons. Giorgio Armani Sì iedvesmo priecāties par izvēles brīvību un vienkārši teikt "jā!" visam, kas šķiet nozīmīgs, pat tad, ja tas ir pretrunīgi.

Dāvanu komplekts izteiksmīgam skatienam

bilde4.jpg

Augstas precizitātes skropstu tuša domāta tiem, kuriem patīk maksimāla precizitāte un nevainojams izskats. Collistar Mascara Infinito garantē apjomu, izliekumu un izteiktas skropstas.

Atjaunojošs krēms nogurušām acīm

bilde5.jpg

Jauns zīmols Latvijā, kas piedāvā plašu sejas ādas un ķermeņa kopšanas produktu klāstu - ORIGINS . Tie ir augstas efektivitātes produkti, kuros tiek izmantoti spēcīgi augi, sertificētas organiskās sastāvdaļas un 100% dabīgas ēteriskās eļļas. Origins GinZing™ Refreshing Eye Cream acumirklī samazina tumšos lokus, maisiņus un pietūkumu zem acīm. Pateicoties efektīvajām sastāvdaļām - kafijas pupiņām, žeņšeņam un magnolijas ekstraktam, acu zona tiek izgaismota, atmodināta un atsvaidzināta, lai tu izskatītos lieliski.

Universāls ceļojumu komplekts vīrietim

bilde6.jpg

Viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem - ko dāvināt vīrietim? Ja tavs mīļotais nav uzrakstījis vēstulīti Ziemassvētku vecītim, mēs palīdzēsim ar idejām! Douglas Men Starter Kit - vieglas formulas, svaigi aromāti un patīkamas tekstūras ļaus tavam vīrietim izbaudīt vannošanos gan tuvos, gan tālos ceļojumos!

Grezns aromāta komplekts

bilde7.jpg

Michael Kors Rose Radiant Gold komplekts radīts izsmalcinātām un jutekliskām sievietēm. Šo kolekciju Maikls Kors ir veltījis dārgmetālam, kas atspoguļo greznību un bagātību – zeltam. Mirdzums piestāv svētkiem!

Ekskluzīvas mājas smaržas svētku noskaņai ikdienā

bilde8.jpg

Īru uzņēmums Max Benjamin ražo dabīgas sveces un mājas aromātus. Produkti ir roku darbs, kas satur dabīgo vasku un ēteriskās eļļas. 

Radi Ziemassvētku burvību kopā ar Douglas! Atrodi un izvēlies piemērotākās dāvanas saviem mīļajiem. Lai skaisti Ziemassvētki un patiess dāvināšanas prieks.