Ziemassvētki jau pavisam drīz klauvēs pie mūsu durvīm. Lai pavadītu šo gaidīšanas laiku mierpilnā gaisotnē (nevis skraidot pa piepildītu lielveikalu gaiteņiem, meklējot atbilstošās dāvanas), esam sagatavojuši dāvanu ceļvedi, kurš palīdzēs atrast vislabāko dāvanu. Šajā aizņemtajā laikā mēs iesakām iepirkšanos Douglas e-veikalā!

Veicot pasūtījumu douglas.lv, saņemsi dāvanas 2 darba dienu laikā, kā arī parūpēsimies par elegantu dāvanu iesaiņošanu bez maksas. Plašajā Ziemassvētku produktu sadaļā noteikti atradīsi dāvanas, ar kurām iepriecināt sev mīļus cilvēkus. Pats labākais ir tas, ka vari iepirkties jebkur – atrodoties darbā pusdienu pauzē vai mājās ģērbusies siltās zeķītēs, pidžamā un ar kakao krūzi rokās!

Svētku laikā neaizmirsti arī par sevi. Krasas temperatūras maiņas, skarbs vējš un apkure iekštelpās negatīvi ietekmē ādu un matus. Ziemā ir nepieciešama īpaša kopšana un bagātīgāki produkti, kuri spēs parūpēties par ādu un matiem, aizsargāt no sala un citiem nelabvēlīgiem apstākļiem. Ieskaties Douglas ekspertu ieteikumos košām dāvanām vai sevis iepriecināšanai!