Pielāgojoties mūsdienu steidzīgajam dzīves ritmam, esam izstrādājuši un saviem lasītājiem piedāvājam jaunu žurnālu iFinanses, iTiesības un iBizness formātu – audiožurnālu iAudio. Šeit atradīsiet katram uzņēmumam aktuālu informāciju audio formātā, ko varēsiet klausīties jebkurā laikā un vietā.

iAudio ir Latvijā pirmais profesionālais audiožurnāls, kurā tiek apkopoti uzņēmumiem aktuāli un noderīgi skaidrojumi par nodokļu, grāmatvedības, darba tiesību, komerctiesību, kā arī vadības jautājumiem. iAudio sevī apvieno visu trīs mūsu žurnālu tēmas, un mūsu autori nemainīgi ir savas jomas atzītākie eksperti Latvijā – zvērināti revidenti, zvērināti advokāti, nodokļu konsultanti, juristi, tāpat arī valsts amatpersonas, mācībspēki, vadības konsultanti un personāla vadības eksperti.

iAudio katru dienu publicēsim jaunu raksta audio versiju, kuru varēsiet noklausīties sev ērtā ierīcē, vietā un laikā – datorā vai telefonā, braucot mašīnā vai ejot pa ielu, gatavojot vakariņas vai pastaigājoties ar suni... Ņemiet līdzi iAudio savās ikdienas gaitās un vienmēr esiet lietas kursā par uzņēmējam aktuālo.

Uz sadzirdēšanos!

iAudio – bizness Tavās austiņās! 

www.iAudio.lv