Picas pēc darba? Uzkodas sapulcei? Enerģijas lādiņš vēlajām darba stundām? Darīts, darīts un darīts. "Wolt" darba vietā padarīs ēdiena pasūtīšanu uz biroju pavisam vienkāršu.

"Wolt darba vietā" – kas tas ir?

Ar mūsu biznesa klientu servisu "Wolt darba vietā" Tu ietaupīsi laiku un padarīsi maltītes birojā pavisam ērtas un baudāmas. Izvēlies maltīti no plašā "Wolt" partnerrestorānu klāsta un veic pasūtījumus uzreiz vai kaut nedēļu iepriekš, ja tā ērtāk. Mēs, savukārt, nosūtīsim jūsu uzņēmumam rēķinu ar visiem rekvizītiem. Nekādu papildu izmaksu vai minimālo pasūtījumu skaitu, par ko uztraukties.

Kādēļ "Wolt" darba vietā?

Attēls2.jpg

Tavi darbinieki būs priecīgi

Ēdiena "Woltošana" uz biroju ir tikpat vienkārša kā uz mājām. Tu varēsi izmantot jau savu esošo "Wolt" kontu vai izveidot jaunu, ja Tev vēl tāds nav. Pie apmaksas metodēm izvēlies savu uzņēmumu, un mēs nosūtīsim rēķinu mēneša beigās. Mūsu lieliskais klientu atbalsts jebkurā laikā parūpēsies, ja radīsies kādi jautājumi vai problēmas.

Attēls3.jpg

Atvieglota dzīve biroja administratoriem

Pavisam vienkārši veic pasūtījumus sanāksmēm vai pasākumiem pa tiešo no aplikācijas vai web. Ja nu gadījumā radīsies kādi jautājumi, jebkurā brīdī ir iespēja sazināties ar "Wolt" klientu atbalstu un saņemt ātru atbildi.

Attēls4.jpg

Laimīgi grāmatveži

Mēs nosūtīsim ikmēneša rēķinu un atskaiti ar detalizētu informāciju par katru pasūtījumu. Tev būs iespēja noteikt budžetu darbiniekiem, nodaļām vai visam uzņēmumam kopumā.

Pavisam vienkārša sistēma

Pasūtīšana ir tikpat ērta kā pasūtīšana uz mājām. Vari izmantot savu jau esošo "Wolt" kontu vai izveidot jaunu, ja Tev vēl tāds nav.

Pārvaldi visu vienuviet

Ar "Wolt darba vietā" Admin Portālu Tev ir tieša kontrole pār to, kurš var veikt pasūtījumus ar uzņēmuma kontu. Pārskati pasūtījumus, pievieno vai noņem lietotājus un lejupielādē rēķinus un citus grāmatvedības dokumentus.