"PwC’s Academy" uzsāk jaunu sezonu! Aicinām pieteikties 6 mēnešu mācību programmā "Nodokļu pamatkurss,” kas piedāvā iegūt gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas par Latvijas nodokļiem.

Šajā kursā "PwC" nodokļu eksperti iepazīstinās ar Latvijas nodokļu sistēmu kopumā, kā arī ar atsevišķu nodokļu piemērošanas pamatprincipiem, analizējot Latvijas tiesisko regulējumu, atbildīgo institūciju sniegtos skaidrojumus un kopā ar klausītājiem iztirzājot praktiskus piemērus. Mācību laikā saņemsiet "PwC" konsultantu padomus un atbalstu, par apgūstamajām tēmām tiks nodrošināti izdales materiāli, un programmas noslēgumā saņemsiet "PwC" izsniegtu sertifikātu.

“Nodokļu pamatkursu” absolvējuši gan vietējo, gan starptautisko uzņēmumu finanšu direktori, grāmatveži, iekšējie auditori, juristi, ekonomisti un citi interesenti, atzinīgi novērtējot mācību kursa kvalitāti un noderīgumu savās turpmākajās darba gaitās un karjerā.

Piedāvājam apgūt pilnu programmu vai arī atsevišķus moduļus, t.i., apmeklēt nodarbības tikai par sev interesējošo nodokli.

Šogad mācību sākums 17. oktobrī, noslēgums 03.04.2019.

Nodarbības notiek 1 reizi nedēļā - trešdienās no plkst.15.00-18.15

Plašāka informācija un pieteikšanās ŠEIT.

Iepazīsties arī ar citiem PwC’s Academy kursiem!