Žurnāls "iFinanses" piedāvā - uzdāvini mazajam finanšu direktoram Ziemassvētkos inovatīvu grāmatiņu "Mārlija sapņu ceļojums. Mārlijs astronauts"!

Par grāmatu:

  • grāmata paredzēta sākumskolas un pirmsskolas (7-10 gadus veciem) vecuma bērniem;
  • grāmata ir veiksmīgs jauno Latvijas autoru – rakstnieces Elīnas Samules un mākslinieces Māras Dzelstiņas kopdarbs.

Grāmata veidota kā tās lasītāja un galvenā varoņa Mārlija kopīgs ceļojums kosmosā, apciemojot lielāko daļu planētu un uz katras no tām izpildot aizraujošus uzdevumus. Tā ir kā spēle – lai tiktu tālāk, ir jāizpilda uzdevums. Kolorīti tēli aizrauj un motivē mazos lasītājus – tā uz Plutona sastopams Viedais Vecītis, kuram nepieciešama palīdzība āķīgu jautājumu atrisināšanā, uz Neptūna dzīvo Mazie Knišļi – viņi ražo lietus lāses un miglu, ko pēc tam piegādā citām planētām, bet uz Marsa mītošie Mendruski ir ļoti satraukti, jo uz viņu planētas ir pazudušas zvaigznes, un mazajam lasītājam ir jāpalīdz tās atrast.

Aizraujošs, fantāziju rosinošs piedzīvojumu stāsts grāmatā papildināts ar daudziem reāliem faktiem, kas zinātkārajiem lasītājiem palīdzēs uzzināt nozīmīgāko informāciju par kosmosu un pasauli sev apkārt.

Laiku pa laikam lappuses būs jāšķir atpakaļ, lai atcerētos iepriekš jau uzzināto, tādējādi nostiprinot zināšanas. Galvenais grāmatiņas uzdevums ir nostiprināt matemātikas zināšanas ar aizrautību un prieku.

Mariljs_atverums_mazs.jpeg

Rēķini, lasi, zīmē un krāso kopā ar savu mazo finanšu direktoru! 

Vairāk informācijas un kā iegādāties uzzini šeit. Uzņēmumiem piedāvājam iegādāties grāmatas vairumā, lai Ziemassvētkos iepriecinātu savu kolēģu atvases.