30.08.2018. pie lasītājiem dodas jaunākais žurnāla “iFinanses” numurs, kurā atrodami aktuāli raksti par nodokļiem un grāmatvedību, grāmatveža kalendārs, intervija un cita noderīga informācija.

Šomēnes žurnālā publicēta intervija ar Andu Ziemeli, kura, kā allaž, zina stāstīt gan par aktuālajiem jautājumiem nodokļu un grāmatvedības, gan arī tehnoloģiju jomā. Piemēram, vai un kā nākotnes grāmatvežu ikdienu ietekmēs mākslīgais intelekts?

Tāpat arī šomēnes žurnālā varēsiet uzzināt, kāda ir jaunā izpratne par darbu un ko uzņēmumu vadītāji domā par attālinātu darbu. Eksperte Dace Everte dalās būtiskākajās atziņās par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) nākotni - pēc 30 gadu darbošanās “pagaidu režīmā” nepieciešamība modernizēt PVN bija acīmredzama, un beidzot apjomīgais darbs tuvojas noslēgumam.  

Ina Spridzāne analizē aktuālu Valsts ieņēmumu dienesta uzziņu, lai saprastu, vai par darbiniekiem piešķirtajām atlaidēm ir jāmaksā nodokļi, savukārt par joprojām grāmatvežu ikdienā īpaši aktuālo uzņēmumu ienākuma nodokli, konkrētāk – nedrošo debitoru parādu niansēm, vairāk uzzināsiet Agates Zīvertes sagatavotajā rakstā. Inguna Leibus turpina rakstu sēriju par pamatlīdzekļiem, šoreiz – par saimnieciskajā darbībā daļēji izmantotiem pamatlīdzekļiem.

Pieredzējušā eksperta Māra Lingas rakstā uzzināsiet par darba laika uzskaiti un akorda algu.

Šos un citus rakstus varat izlasīt jaunākajā numurā. Plašāk par abonēšanas iespējām uzzināsiet ŠEIT.