Latvijas lielākās resursu vadības sistēmas VISMA Horizon ražotājs izsludina Vislatvijas Grāmatvežu lutināšanas akciju.

Akcijas laikā grāmatveži tiek aicināti aizpildīt īsu anketu vietnē visma.lv/gramatvezu-lutinasana. 30.novembrī starp visiem anketas aizpildītājiem tiks izlozēta galvenā balva - dāvanu karte lutināšanas pasākumam pēc laimētāja izvēles.

Laimētāju aicinās izvēlēties vienu no balvām 200 EUR vērtībā:

  • Atpūtu "Taka SPA" 2 personām;
  • Iepirkšanās tūri kādā no "Galactico" tīkla iepirkšanās centriem;
  • Nedēļas nogali viesnīcā "Annas Hotel" 2 personām;
  • Vakariņas 4 personām restorānā "Riviera".

"Akciju rīkojam, jo liela daļa no vairāk nekā 10 000 Horizon lietotājiem ir grāmatveži. Tie ir cilvēki, kas dara ārkārtīgi svarīgu darbu un diemžēl bieži netiek pienācīgi novērtēti. Uzskatām, ka viņi visi pilnīgi noteikti ir pelnījuši lutināšanu.

Anketā uzdodam jautājumus par izmantoto grāmatvedības sistēmu, tās galvenajām priekšrocībām un trūkumiem. Mums, kā vienas no Latvijā pazīstamākajām grāmatvedības programmas VISMA Horizon ražotājiem, protams, šie dati ir ļoti interesanti no tirgus izpētes viedokļa.

Domājam, ka apkopotā veidā tie būs noderīgi arī pašiem grāmatvežiem - ir taču interesanti uzzināt, ko citi domā par paša izmantoto vai citām programmām," stāsta SIA Visma Enterprise pārstāve Laura Brīvība.

Akcijā tiek aicināti piedalīties ne tikai VISMA Horizon klienti, bet gan visi Latvijas grāmatveži. Rezultāti tiks paziņoti 30.novembrī.

annas hotel (800x800).jpgriviera 1 (800x800).jpg

galactico (800x800).jpg