Teju katrā birojā tā gadās – no rīta atnāc uz darbu un konstatē, ka ir beidzies papīrs, nav piena, ko pieliet rīta kafijai, izdegusi pēdējā spuldzīte apspriežu telpā vai trūkst kaut kā cita nozīmīga. Darbu daudz, tāpēc laika skriet uz veikalu nav, kā arī nav vēlmes staipīt smagos maisiņus. Paralēli vēl iedomājies, ka arī vakarā pirms došanās mājup nāksies iet uz veikalu, lai nopirktu ko vakariņām. Varbūt pamēģināt iepirkšanos internetā?

Nereti dzirdēts par lielveikalu internetā - Nuko.lv. Tāpēc ierosinu kopā pamēģināt, kā tas viss darbojas, un vai tiešām Nuko.lv ikdienu spēj padarīt vienkāršāku un efektīvāku!

Vai nepārmaksāšu?

Ir sajūta, ka iepirkšanās internetā, protams, ir ērta, taču izmaksā dārgāk nekā aiziet pašam uz lielveikalu, tāpēc, atverot Nuko.lv un pirmajā lapā ieraugot atlaižu piedāvājumu, liels ir prieks pamanīt, ka, piemēram, kafija šodien internetā maksā lētāk nekā piemājas veikalā. Intereses pēc papētu arī sviesta cenas, jo, cik zināms, tās šobrīd veikalos ir īpaši augstas, bet Nuko.lv tik iecienītais "Rasas" sviests maksā lētāk nekā vakar nopirku veikalā.

Vai juridiskās personas arī apkalpo?

Aizraujos ar Nuko.lv pētīšanu un cenu salīdzināšanu, ka nedaudz piemirstu, ka patiesībā meklēju biroja papīru un pienu, ko pieliet kafijai. Bet ir! Ir arī tie. Atrodu burtiski pāris sekunžu laikā, jo viss šķiet labi pārskatāms un sadalīts pa sadaļām. Veseli 16 veidi biroja papīra! (Pasmaidu - būtu vienkāršāk izvēlēties, ja būtu 1.) Pie reizes ielieku grozā arī rakstāmpiederumus, pāris tīrīšanas līdzekļus. Pasūtu to visu uzņēmumam. Ideja! Pie viena taču varu pasūtīt arī nepieciešamo vakariņām, tā vakarā ātrāk tikšu mājās. Domāts – darīts. Banāni, rīsi, lasis, apelsīnu sula ir, nevaru atturēties – vēl sāļie riekstiņi pēcpusdienas uzkodām.

Vai iepirkties ir vienkārši?

Pagājušas vien 10 minūtes, bet esmu iepirkusies gan birojam, gan ģimenei. Esmu patīkami pārsteigta par iepirkšanās ērtumu un ātrumu, esmu ietaupījusi vismaz pusstundu sava laika, ko varēšu veltīt citām lietām. Un ne reizi neesmu apmaldījusies interneta lielveikala "ejās", ne minūti neesmu stāvējusi rindā.

Vai papīru un pienu atvedīs drīz?

Aizrāvusies ar Nuko.lv, pēc tam ķērusies pie ikdienas darbiem, esmu aizmirsusi savu vēlmi pēc kafijas. Dodos to vārīt, cerībā, ka pienu atvedīs drīz. Un ir! Jau pusdienlaikā mūsu birojā ierodas skaisti sakrāmētie Nuko.lv maisiņi.

Lai jums lieliska diena!

Jaunākā ērtas dzīves un Nuko.lv fane.