Pavasarī, kad mostas daba, daudzi cieš no alerģiskām reakcijām. Alerģija bieži vien ir neatņemama dzīves sastāvdaļa arī pārējos gadalaikos. Daudziem cilvēkiem bieži rodas ādas reakcijas un dažādi aromāti izraisa kairinājumu, tāpēc ir grūti atrast piemērotu kosmētiku.

Dermosil ir Somijas uzņēmums, kas cieši sadarbojas ar Somijas Astmas un alerģijas asociāciju. Asociācija aktīvi aizstāv klientu intereses un cenšas veicināt informētību par līdzekļiem, kas ir piemēroti cilvēkiem ar alerģiskām reakcijām un jutīgu ādu.

Asociācija ir izveidojusi savu hipoalerģiska produkta zīmi, un Dermosil preču klāstā ir jau vairāk nekā 60 līdzekļi, kuriem ir piešķirta šī zīme. Lai iegūtu šo zīmi, ārējiem ekspertiem ir jāizvērtē līdzekļi un jāapliecina, ka tie nesatur smaržvielas vai citas vielas, kas parasti izraisa kairinājumu vai paaugstinātu jutību.

Visiem Dermosil Sensitive sērijas līdzekļiem ir piešķirta šī zīme, un šādi līdzekļi ir atrodami arī dekoratīvās kosmētikas sērijā. Piemēram, šo zīmi ir ieguvis pavasarim piemērotais Bāzes krēms ar mirdzumu. Tas ir piemērots arī jutīgai ādai un cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret smaržvielām.Dermosil-babies (800x419).jpg

Sensitive sērijā, kas jau ilgstoši ir iekļauta mūsu produktu klāstā, tagad arī ģimenes mazākajiem locekļiem ir pieejami līdzekļi, kas atzīti par drošiem 0–3 gadus veciem bērniem.

Lai līdzeklis būtu drošs bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem, tam ir jābūt arī mikrobioloģiski tīrākam nekā parastam līdzeklim un tas nevar saturēt smaržvielas, krāsvielas vai vispārīgi kairinošas vielas.

Parasti ādas kopšanas līdzekļi ir paredzēti bērniem, kas ir vecāki par 3 gadiem. Jaunāku bērnu āda ir daudz plānāka, tāpēc tai ir nepieciešami savi līdzekļi.

Mazuļiem ir paradums likt mutē arī roku un kāju pirkstus, tāpēc ādas kopšanas līdzekļi ir jāizvēlas rūpīgi.

Kā droši mazu bērnu ādai tika klasificēti 20 Sensitive sērijas līdzekļi. Novērtējumā netika iekļauti, piemēram, dezodoranti un līdzīgas preces, kas netiek lietotas mazu bērnu ādai.

Visus līdzekļus, kuriem ir piešķirta hipoalerģiska produkta zīme, atradīsiet mūsu interneta veikala sadaļā Alerģiska tipa āda.