SIA “Mercell Latvia” jau ir labi zināms to uzņēmēju vidū, kuri ikdienā strādā ar publiskajiem iepirkumiem vai paši organizē iepirkumu procedūras Mercell e-iepirkumu sistēmā. Paplašinot uzņēmuma piedāvāto pakalpojumu klāstu, uzņēmums tagad piedāvā saņemt arī informāciju par potenciālajiem būvniecības projektiem kā Latvijā tā arī abās pārējās Baltijas valstīs. Tas ļauj uzzināt par vēl tikai plānošanas stadijā esošajiem projektiem un sniedz iespēju piegādātājiem laicīgi uzrunāt pasūtītājus.

Kā būtiskāko ieguvumu no šādas informācijas “Mercell Latvia” Lielo klientu attiecību vadītājs Jānis Ozols min informācijas savlaicīgumu: “Nereti saskaramies ar situācijām, ka brīdis, kad iepirkums jau ir izsludināts, piegādātājam ir par vēlu – tā dokumentācijā ir iestrādāti risinājumi vai materiāli, kas ierobežo gan piegādātāju konkurenci, gan neļauj pasūtītājam saņemt labāko risinājumu. Ar šo pakalpojumu paveram piegādātājiem jaunas iespējas savlaicīgi uzrunāt pasūtītāju, sniegt savus priekšlikumus un varbūt pat saņemt pasūtījumu bez konkursa, ja likumdošana to atļauj.”

Lielākajā daļā gadījumu informācija par iecerēto būvobjektu ir pieejama vēl pirms pasūtītājam ir izvēlēts objekta projektētājs vai reālo būvdarbu veicējs. Attiecīgi nav izvēlēti arī materiāli, santehnika, piekļuves kontroles sistēmas utt. – uzrunājot pasūtītāju šajā brīdī, piegādātājs palielina savas iespējas tikt izvēlētam.

Daļa “Mercell Latvia” esošo klientu jau saņem šādu informāciju papildus sev aktuālajai iepirkumu informācijai un paspējuši atzinīgi novērtēt tās sniegtās priekšrocības. Kā ļoti nozīmīgu klienti min to, ka šādā veidā iespējams uzzināt arī par privātpersonu un privāto uzņēmumu plānotajiem būvdarbiem, kam publiski konkursi vairumā gadījumu netiek izsludināti.

Lai saņemtu sev aktuālo informāciju par plānotajiem būvdarbiem savā reģionā, nepieciešams vien reģistrēties www.mercell.lv, aizpildot pieteikuma formu. Aicinām Jūs pieteikties nedēļas bezmaksas izmēģinājuma periodam, lai pārliecinātos par šīs informācijas noderīgumu Jūsu uzņēmumā. Vairāk informācijas: latvija@mercell.com, 22720771.

 Mercell-logo-4f.png