Lai arī mediju izmantošanas paradumi beidzamos gados ir ievērojami mainījušies, lasītāji joprojām labprāt lasa profesionālus drukātos žurnālus – to apliecina arī pētījumu kompānijas “Kantar TNS” šī gada sākumā veiktā aptauja, kurā 85% iedzīvotāju atdzinuši, ka ir lasījuši vai caurskatījuši kādu no pēdējiem sešiem preses izdevumu numuriem. Arī SIA “Izdevniecība iŽurnāli” 2018.gada rudenī veiktā lasītāju aptauja apliecina, ka 35,4% respondentu profesionālu informāciju vēlas lasīt arī drukātā veidā.

“iTiesības” informēs par aktuāliem un svarīgiem jautājumiem uzņēmuma vadībā no juridiskā, tiesiskā skatpunkta, jo uzņēmējdarbība ir pilna negaidītiem pavērsieniem, tāpēc nepieciešams rīkoties pārdomāti un precīzi. Katrs manevrs ir jāveic īstajā brīdī. “iTiesības” būs uzņēmēju partneris īstajā laikā un vietā, risinot juridiskos jautājumus.

“iTiesības” noderēs

  • vadītājiem, kuri pārdomāti un gudri veic katru nākamo gājienu, sasniedzot izvirzītos mērķus;
  • juristiem vai advokātiem, kuriem patīk paplašināt savus apvāršņus;
  • cilvēkiem, kuriem ir svarīgi ir būt informētam par aktuālajiem jaunumiem, tendencēm juridiskajos jautājumos un zini juridisko nianšu pārzināšanas nozīmi uzņēmējdarbībā.

Pie tam “iTiesības” aizsāk Latvijas un arī pasaules mediju tirgū pilnīgi jaunu tendenci – pelnām lai dalītos! Mēs ticam, ka svarīgi ir ne tikai strādāt, lai nopelnītu sev un ieguldītu jaunos izaicinājumos, bet arī lai dalītos ar citiem savos panākumos un talantos. Abonējot “iTiesības”, arī Tev ir iespēja dalīties, no katra žurnāla 10% ziedosim mēneša labdarības projektam. Janvārī esam kopā ar biedrību “Dr.Klauns”.

Pirmajā, janvāra numurā:

  • Intervija ar “Eversheds Shuterland” vecāko partneri Māri Vainovski par mūsdienu biznesa izaicinājumiem un tiesiskumu Latvijā
  • Aktuālās Darba likuma transformācijas. Kaspars Rācenājs
  • Jaunākās atziņas darbinieku datu aizsardzībā. Sanita Pētersone, KPMG Zvērinātu advokātu biroja juriste
  • Nodokļu kristāla bumba. Jānis Taukačs, “Sorainen” partneris
  • Kā nosargāt jaunu ideju vai izgudrojumu? Rolands Žīgurs, "BDO Law" jurists
  • Pilnvarojuma līguma slēgšana ar valdes locekli. Irina Kostina, “Ellex Kļaviņš” zvērināta advokāte

Plašāka informācija ŠEIT

Par abonēšanas iespējām ŠEIT.

Tavas iTiesības.