Mūsu personīgo finanšu situācija nemitīgi mainās. Ja jūs vēlaties pieņemt pareizos lēmumus jautājumos, kas saistīti ar jūsu finansēm, jums būs jāsāk iesaistīties plašajā personīgo finanšu pasaulē. Iespējams, jums pat būs jāmaina savi ikdienas ieradumi un tas, kā jūs redzat naudu. Vai esat kādreiz dzirdējuši frāzi: "Tā jau ir tikai nauda!" vai arī "Nauda nav nemaz tik svarīga!"? Lai arī cilvēka paradumos ir noliegt naudas nozīmi un izvairīties no sarunām par naudu dažādās dzīves situācijās, patiesībā nauda ir pat ļoti svarīgs faktors mūsdienu sabiedrībā. Ja jūsu rīcībā nav pareizo finanšu līdzekļu, lai uzlabotu savu dzīvi, jūs jutīsieties iestrēdzis un atkarīgs no ārējo avotu palīdzības.

Par laimi interneta vidē ir pieejama ļoti plaša informācija, kas varētu palīdzēt ieviest skaidrību personīgo finanšu pasaulē. Viens no tādiem palīgiem ir finanšu portāls Compeuro. Neatkarīgi no tā, vai šobrīd jūsu prātu nodarbina īstermiņa kredīts, ikmēneša pieaugošie rēķini vai arī iespējas noguldīt, nepieciešamo informāciju varēsiet atrast vienuviet – Compeuro.lv. Oriģināli Compeuro portāls savu darbību uzsāka kā daudzsološs palīgs plašajos ātro kredītu piedāvājumos – piedāvājot vienu no pārskatāmākajiem rīkiem mikroaizdevumu, kredītlīniju un patēriņa kredītu salīdzināšanai starp dažādiem aizdevējiem.

Šobrīd Compeuro ir izaudzis par ievērojamu tiešsaistes vietni latviešu valodā ar plašu informāciju ne tikai par aktuālākajiem aizdevumiem Latvijā, bet arī par visu, kas varētu tikt saistīts ar personīgo finanšu pasauli. Nedaudz saīsināta portāla versija pieejama arī krievu valodā.

Mājaslapa sadalīta vairākās informatīvajās sadaļās:

  • Sākumlapa ar Latvijas populārākajiem aizdevējiem aktuālajā mēnesī.
  • 7 ar aizdevumiem saistītas sadaļas: ātrie kredīti, kredītlīnija, patēriņa kredīts, naudas aizdevumi, auto kredīts, hipotēka un līzings. Šeit vienuviet un smalkās detaļās iespējams uzzināt absolūti visu, kas būtu jāzina patērētājam pirms lēmuma pieņemšanas par labu vienam vai otram aizdevuma veidam. Lietotājam vienkāršā un ātrā veidā tiek palīdzēts noskaidrot, kurš tad šobrīd būs labākais patēriņa kredīts izvēlētās preces vai pakalpojuma iegādei. Ērts un vienkārši lietojams aizdevumu salīdzināšanas rīks katram aizdevuma veidam. Izvēloties sev atbilstošo aizdevumu, Compeuro portāls automātiski novirzīs jūs uz kreditora oficiālo mājaslapu.
  • Atsauksmes – Sūdzības: sadaļa, kurā var iepazīties ar Latvijā pieejamajiem aizdevējiem. Te atradīsiet atsauksmes par to sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī būs iespēja lasīt citu kredītņēmēju pieredzi ar konkrēto kreditoru un dalīties arī savā personīgajā pieredzē, ja tāda ir bijusi.
  • Noderīgi padomi: sadaļa, kurā apkopoti visdažādākie finanšu padomi par to, kā gudri un atbildīgi rīkoties ar saviem finanšu līdzekļiem. Piemēram, iepazīties ar iekrājumu veidošanas stratēģijām, uzzināt, kā ātrāk atmaksāt studiju kredītu, noskaidrot, kā vislabāk tikt galā ar parādiem, un tamlīdzīgi.
  • Blogs: viena no interesantākajām mājaslapas sadaļām, ja vēlaties sekot līdzi finanšu informācijai, padomiem un aktualitātēm, kas pasniegtas ikvienam viegli saprotamā valodā, bez sarežģītiem finanšu terminiem un algoritmiem. Personīgās finanses, līderība, mārketinga aktivitātes, studentu dzīves līkloči, taupīga dzīvesveida pamatnoteikumi, budžeta izveides pamatu pamati, ģimenes uzturēšana, finansiāla izpalīdzēšana draugiem un daudz citu līdzīgu tēmu apskati tiek publicēti mājaslapas bloga sadaļā ar regularitāti vairākas reizes mēnesī.
  • Jautājumi un atbildes: sadaļa, kurā iepazīties ar visbiežāk uzdotajiem klientu jautājumiem. Noderīga sadaļa tiem, kas meklē ātras atbildes uz jautājumiem par aizdevumiem un tajos izmantoto terminoloģiju.

Ja jums ir ērtāk sekot līdzi uzņēmumu aktivitātēm ar sociālo tīklu starpniecību, tad Compeuro arī piedāvā to izdarīt, sekojot kādam no viņu 7 aktīvajiem sociālo tīklu profiliem – Facebook, Twitter , Google+, Instagram, Pinterest, Vimeo un Youtube.